Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
AVATAR 3 (2020) Online Subtitrat In Romana – RoSub Film

AVATAR 3 (2020) Online Subtitrat In Romana – RoSub Film

Dec. 17, 2021 (USA) N/A
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Images

Director

Cast

Synopsis

Avatar 3 este un viitor film științifico-fantastic în regia lui James Cameron, care va avea premiera în 2020 . Este o continuare a filmului de succes Avatar din 2009.

În 2009 James Cameron a declarat că dacă filmul Avatar va fi un succes, el speră să facă două continuări ale filmului.[1] În 2010 Cameron a spus că, ținând cont de succesul filmului, afirmațiile sale anterioare rămân valabile.[2] Perspectiva continuării a fost ceva planificat de la bun început, mergând până acolo că s-au inclus anumite scene în film pentru a fi dezvoltate într-un nouă poveste.[1][3] Cameron a spus că vrea să facă un sequel „mai ieftin și mai repede” și că povestea va fi o continuare a personajelor care apar în Avatar.[4] Când a fost intervievat de AP pe covorul roșu la a 82-a ediție a Premiilor Oscar, Cameron a spus că „dacă voi începe mâine lucrul la Avatar 2, o să am nevoie de trei ani [ca să-l termin]”.[5] Într-un interviu din august 2013 Cameron a spus că planurile sale sunt de a face 3 continuări, deci o trilogie Avatar, și este în așteptarea unor acorduri pentru a face acest lucru. .[6] În vara lui 2013 Cameron a semnat oficial o înțelegere cu Fox pentru a realiza 3 continuări directe ale filmului Avatar, care erau programate să apară în decembrie 2017, 2018 și 2019,dar au fost amânate din nou deoarece nu ar fi fost gata la timp pentru premiera din 2018 a primului film din trilogie din cauza lipsei tehnologiei necesare.Cele 3 continuări vor fi produse de Lightstorm Entertainment (compania lui Cameron) în parteneriat cu 20th Century Fox.[7]

Polyphemus (reprezentare artistică)
James Cameron a declarat că va filma cele 4 continuări Avatar la o frecvență a cadrelor mai mare decât cea standard (24 de cadre pe secundă)si anume 48fps sau 60 fps pentru a adăuga filmelor un sentiment sporit de realitate.În septembrie 2013 s-a confirmat că Sigourney Weaver va apărea în sequel,Cameron a declarat că „nimeni nu moare vreodată într-un film science-fiction”…Pe 30 octombrie 2013 Stephen Lang a semnat un contract pentru a apărea în cele 3 continuări,regizorul american a refuzat să dea detalii despre cum va reveni acesta in partea a doua.Pe 14 ianuarie 2014 Zoe Saldana și Sam Worthington au semnat fiecare un contract pentru a apărea în cele 3 continuări.Avatar 2 avea data de lansare decembrie 2017 dar, a fost amânat din nou pentru a evita competiția directă cu Star Wars episodul VIII, Avatar 3 și 4 nu au nici ele dată de lansare. ☀Conform ABC, Avatar 2 va fi mutat din 2017 tocmai în 2018 intrucat regizorul canadian considera că nu va fi gata la timp, dar și pentru a evita noul Star Wars episod 8. “Povestea devine din ce in ce mai complexa, mai ales ca lucrez la toate trei simultan. In timp ce filmam, lucram si la design” a spus acesta la un eveniment in Noua Zeelanda, acolo unde se afla alaturi de Peter Jackson, pentru a promova industria locala de film.Cameron a mai spus ca isi doreste sa aiba cele trei scenarii complete in aceasta luna, el fiind cel care conduce echipa de scenaristi. “Lucram simultan la trei scenarii. Povestea se va lega cursiv in toate. Am creat deja o parte din univers si din creaturi”. James Cameron a realizat in ultimele luni o serie de filmari subacvatice pentru cel de-al doilea film din seria “Avatar”, a carui actiune se va desfasura sub apa, si a lasat sa se inteleaga la inceputul acestui an ca este foarte tentat de ideea ca aceasta franciza sa fie alcatuita din patru filme.
Alaturi de el, pentru scenariile urmatoarelor filme se vor ocupa Josh Friedman, ( care s-a ocupat de scenariul serialului TV Terminator: The Sarah Connor’s Chronicle), Rick Jaffa si Amanda Silver (Rise of The Planet of The Apes) si Shane Salerno (Shaft, Savages). Conform celor de la Fox, filmarile vor avea loc simultan. Trilogia este în stadiul de pre-producție din 2014.Un nume neoficial pentru această parte a doua este Avatar ll „Manifest Destiny”.Într-un interviu acordat de compozitorul James Horner înaintea morții sale tragice, declara că James Cameron are și un scenariu scris pentru Avatar 5. Filmările vor începe în 2016.Avatar 2 are acum dată de lansare în decembrie 2018.Iar Avatar 3 va fi lansat in 2020
Avatar 3

.
Original title Avatar 3
IMDb Rating N/A N/A votes

Troll-Movie.com este un site care doar indexeaza continutul altor site-uri (videomega.tv, openload.co, netu.tv, youtube.com si altele…). Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.Troll Movie este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt ceva ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi nu avem nici o putere asupra lor.

 

Disclaimer: Troll-Movie is absolutly legal and contain only links to other sites such as (Putlocker, sockshare, allmyvideos, filenuke, vidxden, novamov, nowvideo, Megavideo, gorillavid, MovShare, Muchshare, Vidbux, Vidbull, vidto, Nosvideo, Movreel, Videozed and many others...), We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so "troll-movie.com" is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.