Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Baywatch 2017 Online Subtitrat In Romana

Baywatch 2017 Online Subtitrat In Romana

Baywatch,2017,Online,Subtitrat,Romana,rosub,tradus May. 11, 2017 (USA) R
Your rating: 0
8.2 10 votes

Video trailer

Images

Director

Seth Gordon
Director

Cast

Dwayne Johnson isMitch Buchanan
Mitch Buchanan
Zac Efron isMatt Brody
Matt Brody
Alexandra Daddario isSummer Quinn
Summer Quinn
Kelly Rohrbach isC.J. Parker
C.J. Parker
Priyanka Chopra isVictoria Leeds
Victoria Leeds
Ilfenesh Hadera isStephanie Holden
Stephanie Holden
Rob Huebel isCaptain Thorpe
Captain Thorpe

Synopsis

Baywatch

Scenariul îl are în centru pe un foarte strict și dedicat salvamar (Johnson), care este nevoit să facă echipă cu un mai tânăr și nonconformist coleg (Efron). Pentru a-și salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamnă un magnat al petrolului.

Cu totul alt ceva :

Evenimentele încep într-o zi de luni tipică de la liceul John F. Kennedy din Columbus, Ohio. Însă evenimentele „tipice” pentru acest liceu sunt certurile între profesori şi un student rănit care ameninţă cu datul în judecată. În acest moment intră în ecuaţie vice-directorul Roger Rubell (Judd Hirsch) şi directorul Eugene Horn (William Schallert), dar şi avocata Lisa Hammond (JoBeth Williams), care se ocupă de depoziţiile referitoare la cazul Calvin, un student care dă liceul în judecată pentru că a primit o diplomă deşi e analfabet.

Alex Jurel (Nick Nolte) este un profesor veteran care nu prea îşi mai ia slujba în serios, deşi este printre cei mai populari profesori din liceu datorită capacităţii sale de-a se împrieteni cu studenţii săi. Jurel s-a epuizat fiind mereu legătura dintre studenţi şi administraţia solicitantă. El este pus să preia temporar atribuţiile psihologului liceului şi întâlneşte un tânăr pe nume Eddie Pilikian (Ralph Macchio), căruia îi devine mentor.

În tot acest timp, între Jurel şi Hammond, care i-a fost şi studentă mai demult, se dezvoltă o poveste de dragoste. Inspectorul Donna Burke (Lee Grant) şi avocatul ce reprezintă liceul în cazul Calvin, Al Lewis (Morgan Freeman), încearcă să facă în aşa fel încât să evite publicitatea negativă asociată acestui caz. PEntru a face asta, ei încearcă să îşi dea seama care ar putea fi profesorii care să afecteze reputaţia liceului în timpul depoziţiilor. În tot acest timp, Jurel depune eforturi pentru a-l reforma pe Pilikian într-un student care să aibă încredere în propriile sale capacităţi.

Baywatch

.
Original title Baywatch
IMDb Rating N/A N/A votes

Troll-Movie.com este un site care doar indexeaza continutul altor site-uri (videomega.tv, openload.co, netu.tv, youtube.com si altele…). Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.Troll Movie este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt ceva ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi nu avem nici o putere asupra lor.

 

Disclaimer: Troll-Movie is absolutly legal and contain only links to other sites such as (Putlocker, sockshare, allmyvideos, filenuke, vidxden, novamov, nowvideo, Megavideo, gorillavid, MovShare, Muchshare, Vidbux, Vidbull, vidto, Nosvideo, Movreel, Videozed and many others...), We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so "troll-movie.com" is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.