Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
It 2017 Film Online Subtitrat in Romana

It 2017 Film Online Subtitrat in Romana

it,it online,it subtitrat,rosub,romana Sep. 07, 2017 (USA) N/A
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Images

Director

Cast

Jaeden Lieberher isBill Denbrough
Bill Denbrough
Sophia Lillis isBeverly Marsh
Beverly Marsh
Chosen Jacobs isMike Hanlon
Mike Hanlon
Finn Wolfhard isRichie Tozier
Richie Tozier
Wyatt Oleff isStan Uris
Stan Uris
Nicholas Hamilton isHenry Bowers
Henry Bowers
Steven Williams isLeroy Hanlon
Leroy Hanlon
Javier Botet isThe Leper
The Leper

Synopsis

It online subtitrat

În orașul Derry, copiii locali dispar unul câte unul, lăsând rămășițele sângeroase. Într-un loc cunoscut sub numele de “Barrens”, un grup de șapte copii sunt uniți de întâlnirile lor groaznice și ciudate cu un clovn rău și hotărârea lor de ao ucide.

Un bărbat de culoare pe nume Andre Hayworth este răpit în timp ce se plimba noaptea pe stradă. După câteva luni, un fotograf de culoare pe nume Chris Washington şi iubita lui caucaziană, Rose Armitage, se duc într-un weekend la părinţii fetei – neurochirurgul Dean şi psihiatra Missy. Chris este înrijorat de comportamentul ciudat pe care îl au servitorii de culoare de la vila părinţilor iubitei sale, iar în acea noapte el este invitat de Missy pentru discuta despre mama lui, care a fost ucisă într-un accident de maşină când el avea 11 ani.

Pe măsură ce discută, Missy îl hipnotizează pe Chris şi îi trimite conştiinţa într-un vid pe care Missy îl numeşte „locul scufundat”. Chris se trezeşte în pat în dimineaţa următoare şi iniţial crede că totul a fost doar un coşmar, însă mai târziu realizează că Missy l-a hipnotizazt să renunţe la fumat. La reşedinţa familiei Armitage sosesc nişte oaspeţi cu ocazia unei adunări anuale unde mai multe cupluri de caucazieni bătrâni încep să fie interesaţi de Chris.

Chris devine neliniştit cu toată situaţia asta şi încearcă să facă o poză unuia dintre oaspeţii care i s-a părut cel mai ciudat, iar în momentul în care face poza respectivul om are o criză care îl face să nu se mai poată mişca, să-i curgă sângele din nas şi apoi urlă isteric la Chris „Fugi!”. Dean îi spune că individul a suferit o criză de epilepsie însă Chris el nu este convins de acest lucru. Chris şi Rose pleacă de la petrecere pentru a se plimba un pic şi, speriat puţin, Chris o convinge pe aceasta să plece amândoi de tot.

It online subtitrat

.
Original title It
IMDb Rating N/A N/A votes

Troll-Movie.com este un site care doar indexeaza continutul altor site-uri (videomega.tv, openload.co, netu.tv, youtube.com si altele…). Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.Troll Movie este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt ceva ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi nu avem nici o putere asupra lor.

 

Disclaimer: Troll-Movie is absolutly legal and contain only links to other sites such as (Putlocker, sockshare, allmyvideos, filenuke, vidxden, novamov, nowvideo, Megavideo, gorillavid, MovShare, Muchshare, Vidbux, Vidbull, vidto, Nosvideo, Movreel, Videozed and many others...), We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so "troll-movie.com" is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.