Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
297 Views
Kickboxer: Retaliation (2017) Online Subtitrat In Romana

Kickboxer: Retaliation (2017) Online Subtitrat In Romana

Sep. 25, 2017 (USA) N/A
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Images

Synopsis

Kickboxer: Retaliation (2017) Online Subtitrat In Romana

La un an după evenimentele din “Kickboxer: Vengeance”, Kurt Sloan a promis că nu va reveni niciodată în Thailanda. Cu toate acestea, în timp ce se pregătește pentru o împușcătură de titlu MMA, el se află sedat și forțat să se întoarcă în Thailanda, de data aceasta în închisoare. El este acolo pentru că cei responsabili vor să se confrunte cu o bestie numită Mongkut de 400 kg și, în schimbul luptei, Kurt va primi două milioane de dolari și libertatea sa înapoi, Kurt refuză la început, în care este o recompensă Plasat pe cap ca pe o cale de al forța să se confrunte cu Mongkut.Kurt curând află că nu va mai avea altă alegere și că va fi supus instruirii sale cele mai riguroase încă sub niște mentori neașteptate pentru a se confrunta cu Mongkut în speranța de a-și recâștiga libertatea.

 

Vezi un nou film Online Cu Subtitrare In Romana si o calitate FULL HD
Film nou Online Subtitrat, Tradus Integral, Gratis In Reluare, Film RoSub
film 1080p, film hd, film subtitrat, filme 1080p, filme 2017, filme 2017, filme , filme 2017, filme hd, filme noi, filme noi 2017, filme noi actiune, filme noi, filme online, filme online subtitrate in romana, filme subtitrate, filme subtitrate in romana, filme traduse, fime noi , movie action, movie action 2017, online filme, online hd, peliculas accios, rosub, subtitrat online, subtritat film, 2017 online subtitrat, 2017 online subtitrat in romana, download movie, download subtitrare, dublat,dublat in romana, film, film online, hd, movie, movie online, online cu subtitrare, online hd, online subtitrat, online subtitrat in romana, peliculas, subtitrare in romana,tradus, descarca filmul online

.
Original title Kickboxer: Retaliation
IMDb Rating N/A N/A votes

Troll-Movie.com este un site care doar indexeaza continutul altor site-uri (videomega.tv, openload.co, netu.tv, youtube.com si altele…). Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.Troll Movie este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt ceva ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi nu avem nici o putere asupra lor.

 

Disclaimer: Troll-Movie is absolutly legal and contain only links to other sites such as (Putlocker, sockshare, allmyvideos, filenuke, vidxden, novamov, nowvideo, Megavideo, gorillavid, MovShare, Muchshare, Vidbux, Vidbull, vidto, Nosvideo, Movreel, Videozed and many others...), We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so "troll-movie.com" is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.