Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Thor : Ragnarok (2017) Online Subtitrat In Romana

Thor : Ragnarok (2017) Online Subtitrat In Romana

Thor,Ragnarok,2017,Online,Subtitrat,Romana,rosub Sep. 23, 2017 (USA) N/A
Your rating: 0
10 2 votes

Video trailer

Images

Director

Cast

Chris Hemsworth isThor Odinson
Thor Odinson
Mark Ruffalo isBruce Banner / The Hulk
Bruce Banner / The Hulk
Cate Blanchett isHela / Halja
Hela / Halja
Tessa Thompson isBrunnhilde / Valkyrie
Brunnhilde / Valkyrie
Jeff Goldblum isThe Grandmaster
The Grandmaster
Karl Urban isSkurge / The Executioner
Skurge / The Executioner
Idris Elba isHeimdall
Heimdall
Benedict Cumberbatch isStephen Strange / Doctor Strange
Stephen Strange / Doctor Strange

Synopsis

Thor Ragnarok – Thor este întemnițat de cealaltă parte a universului și se află într-o cursă împotriva timpului pentru a se întoarce la Asgard pentru a opri Ragnarok. Distrugerea lumii sale de origine și sfârșitul civilizației asgardice, în mâinile unei noi amenințări atotputernice, Hela nemilos.

În vremuri demult îndepărtate, Odin, regele din Asgard, poartă un război împotriva Giganţilor de Gheaţă din Jotunheim şi liderul acestora Laufey. Pentru a-i împiedica să cucerească cele nouă planete, începând cu Terra. Războincii Asgardieni îi înving pe Giganţii de Gheaţă şi sigilează sursa puterii lor. „The Casket of Ancient Winters” (Cutia Iernilor Antice). În zilele noastre, fiul lui Odin, Thor, se pregăteşte să devină următorul rege al Asgardului. Dar este întrerupt când Giganţii de Gheaţă încearcă să recupereze Cutia. În ciuda ordinelor lui Odin, Thor porneşte spre Jotunheim. Pentru a se confrunta cu Laufey. Fiind acompaniat de fratele său Loki şi alţi câţiva războinici.

Are loc o bătălie de proporţii în care Asgardienii par a fi depăşiţi de situaţie, iar însuşi Odin intervine pentru a-i salva. Distrugând astfel pactul fragil dintre cele două rase. Pentru sfidarea sa, Odin îşi pedepseşte propriul fiu prin luarea tuturor puterilor de Zeu. Si exilarea sa pe pământ drept simplu muritor, iar barosul său este, de asemenea aruncat pe pământ. Dar este protejat de o vrajă care permite doar celor vrednici să-l ridice.

Thor aterizează în New Mexico, unde astrofizicianul Jane Foster, asistentul ei Darcy Lewis şi mentorul său Dr. Erik Selvig, îl găsesc. Thor, care a descoperit că barosul său este în apropiere, încearcă să-l recupereze din clădirea care a fost construită în jurul său. De către agenţia S.H.I.E.L.D. Dar se vede incapabil de-al ridica şi este capturat. Cu ajutorul lui Selvig, Thor este eliberat şi exilul său începe să fie reconsiderat atunci când se îndrăgosteşte de Jane.

Între timp, Loki descoperă că el este, de fapt, fiul lui Laufey şi a fost adoptat de Odin după încheierea războiului. Un Odin slăbit cade într-un „Odinsleep” adânc (un somn Odin) pentru a-şi reface puterile. Loki preia tronul şi îi oferă lui Laufey o şansă de-al ucide pe Odin şi a recupera Cutia. Nemulţumiţi de felul în care conduce Loki, câţiva prieteni de-ai lui Thor încearcă să-l readucă pe acesta din exil şi îl convinge pe Heimdall. Paznic al Bifröst (aşa este denumit portalul care permite călătoria între două lumi), să-i lase să ajungă pe pământ. Loki află de planul acestora şi trimite un monstru gigantic pe pământ pentru a-i urmări şi de a-l ucide pe Thor.
Thor Ragnarok

.
Original title Thor: Ragnarok
IMDb Rating N/A N/A votes

Troll-Movie.com este un site care doar indexeaza continutul altor site-uri (videomega.tv, openload.co, netu.tv, youtube.com si altele…). Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.Troll Movie este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt ceva ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi nu avem nici o putere asupra lor.

 

Disclaimer: Troll-Movie is absolutly legal and contain only links to other sites such as (Putlocker, sockshare, allmyvideos, filenuke, vidxden, novamov, nowvideo, Megavideo, gorillavid, MovShare, Muchshare, Vidbux, Vidbull, vidto, Nosvideo, Movreel, Videozed and many others...), We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so "troll-movie.com" is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.