Shameless || Fără rușine Serial Online Subtitrat in Romana

Shameless || Fără rușine Serial Online Subtitrat in Romana

Jan. 09, 2011
Your rating: 0
0 0 votes

Creator

Cast

William H. Macy isFrank Gallagher
Frank Gallagher
Emmy Rossum isFiona Gallagher
Fiona Gallagher
Emma Kenney isDebbie Gallagher
Debbie Gallagher
Cameron Monaghan isIan Gallagher
Ian Gallagher
Shanola Hampton isVeronica Fisher
Veronica Fisher
Ethan Cutkosky isCarl Gallagher
Carl Gallagher

Video trailer

Images

Synopsis

Shameless este o dramă americană difuzată de postul Showtime și are în prim plan familia disfuncțională a lui Frank Gallangher, un tata care crește singur 6 copii.

Frank este un bețiv, soția sa l-a părăsit cu mult timp în urmă, iar Fiona, fiica cea mai mare, încearcă să mențină familia unită. Fiul cel mare (LIP), se foloseste de cunoștinșele sale în materie de fizică pentru a obține favoruri sexuale de la fetele din cartier. Fiul mijlociu, Ian este gay. Deb, fata cea mai mică fură bani din colectia ei UNICEF. Carl are 10 ani și este un sociopat și un piroman în devenire. Cel mai mic copil – Liam – este negru și nimeni nu știe cum și de ce s-a întâmplat asta.

Remake al variantei britanice, Shameless spune povestea disfuncționalei familii Gallagher. Tatăl e un bețiv, mama și-a luat tălpășița acum mult timp, iar Fiona, fata cea mare, încearcă să aibă grijă de familie. Fiul cel mare, Phillip (Lip), își folosește talentul în meditație pentru a obține favoruri sexuale de la o fată din cartier. Mijlociul, Ian, e gay. Fata cea mică, Debbie, fură bani din propria ei colectă pentru UNICEF. Carl, în vârstă de 10 ani, este un sociopat în devenire și un incendiator, iar mezinul familiei, Liam… e posibil să fie negru, dar nimeni nu știe de ce.

Shameless este o serie britanică de dramă comediană adultă, stabilită la Manchester, în ficțiunea consiliului Chatsworth. Produs de Compania Pictures for Channel 4, seria a fost difuzată în perioada 13 ianuarie 2004 – 28 mai 2013. Teatrul de comedie, centrat pe cultura claselor muncitorești britanice, a fost acordat critic de diferite secțiuni ale presei britanice, printre care ziarul The Sun și Newsnight Review Pe BBC Two. Programul a fost creat și parțial scris de Paul Abbott, care este și producătorul executiv al programului. În 2005, spectacolul a câștigat “Cel mai bun serial de teatru” la Premiile TV BAFTA și “Cel mai bun film de teatru de comedie” la Premiile britanice de comedie. Rețeaua Showtime a adaptat seria în propria sa versiune americană, care a debutat în 2011.

.
Original title Shameless
Firt air date Jan. 09, 2011
Last air date Dec. 18, 2016
Seasons 7
Episodes 84
Status Returning Series

Troll-Movie.com este un site care doar indexeaza continutul altor site-uri (videomega.tv, openload.co, netu.tv, youtube.com si altele…). Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.Troll Movie este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt ceva ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi nu avem nici o putere asupra lor.

 

Disclaimer: Troll-Movie is absolutly legal and contain only links to other sites such as (Putlocker, sockshare, allmyvideos, filenuke, vidxden, novamov, nowvideo, Megavideo, gorillavid, MovShare, Muchshare, Vidbux, Vidbull, vidto, Nosvideo, Movreel, Videozed and many others...), We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so "troll-movie.com" is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.