13 Reasons Why Serial Online Toate Episoadele

13 Reasons Why Serial Online Toate Episoadele

Mar. 31, 2017
Your rating: 0
0 0 votes

Creator

Diana Son
Creator

Cast

Dylan Minnette isClay Jensen
Clay Jensen
Katherine Langford isHannah Baker
Hannah Baker
Christian Navarro isTony Padilla
Tony Padilla
Alisha Boe isJessica Davis
Jessica Davis
Brandon Flynn isJustin Foley
Justin Foley
Miles Heizer isAlex Standall
Alex Standall
Justin Prentice isBryce Walker
Bryce Walker
Devin Druid isTyler Down
Tyler Down
Ajiona Alexus isSheri Holland
Sheri Holland
Ross Butler isZach Dempsey
Zach Dempsey

Video trailer

Images

Synopsis

13 Reasons Why Serial Online Toate Episoadele in Romana
Clay Jensen, un student timid de liceu, se întoarce acasă de la școală într-o zi pentru a afla că a primit un pachet misterios prin poștă. Acesta conține șapte benzi de casete pe două fețe folosite de Hannah Baker, un coleg de clasă care sa sinucis recent. Fiecare casetă detaliază motivul pentru care sa sinucis. Benzile au fost trimise altor persoane înainte de a ajunge la ușa lui Clay.
Prima persoană care a primit casetele a fost Justin. S-au sărutat o dată, după ce și-a dezvoltat o pasiune. Cu toate acestea, Justin le-a spus prietenilor săi că au făcut mai mult decât să sărute, ceea ce ia adus lui Hanna o reputație de curvă la școală. A doua persoană care le-a primit era Alex. Alex și-a încălcat prietenia atunci când a publicat o listă “fierbinte sau nu” comparing fetele din clasa lor. El a acordat Hannah titlul de Best Ass, care și-a sporit reputația de curvă. De asemenea, ia acordat fostului său prietena Jessica titlul de “Cel mai rău fund”, în răzbunare pentru că nu a făcut sex cu el. A treia persoană era Jessica. Dupa ce a fost comparata cu Hannah pe lista “fierbinte sau nu”, Jessica la plesnit pe Hannah si ia incheiat prietenia. Plesa a lăsat o cicatrice pe fruntea Hannei.
Tyler, un coleg de clasă care a lucrat ca fotograf pentru anuar, a fost cel de-al patrulea destinatar al benzilor, pentru că a urmărit și a făcut fotografii cu ea. După ce bănuia că Tyler o fotografiea prin fereastra dormitorului, Hannah i-au înrolat pe colegul lor de clasă Courtney ca să o ajute să o prindă pe Tyler în act. Tyler a făcut o fotografie cu Courtney și Hannah sărută în dormitorul lui Hannah și a continuat să publice acea fotografie. Cea de-a cincea persoană era Courtney, pe care Hannah dorea ca prietenă. Imaginea lui Tyler a creat un nou val de zvonuri despre sexualitatea lui Courtney. Încercând să se protejeze, Courtney a adăugat la zvonuri și a aruncat-o pe Hannah sub autobuz. A șasea persoană a fost Marcus, care a crezut zvonurile despre Hannah și a încercat să facă o mutare pe ea, așteptând ca ea să fie ușoară. A șaptea persoană era Zach, care încerca să-l mângâie pe Hannah după ce Marcus o părăsise. A doua zi, a încercat să o întrebe, dar a făcut observații nedorite și a fost refuzată. În calitate de răzbunare, el îi fură de la ea încurajările – pe care toată lumea le-ar fi putut primi, datorită unui proiect homeroom – de la ea, tăind ceea ce venise să considere momentul culminant al zilei ei.
A opta persoană a fost Ryan. După ce și-a câștigat încrederea, Ryan a furat o poezie scrisă de Hannah, în care ea și-a detaliat problemele personale. A publicat poemul în ziarul școlii în mod anonim, dar unii dintre colegii ei au recunoscut scrisul Hannei, l-au batjocorit și au umilit-o. Hannah ia învinuit-o pe Ryan pentru că a făcut-o să se simtă ca și cum gândurile ei nu sunt în siguranță de la control. 13 Reasons Why
Clay a fost al nouălea destinatar al casetelor. Hannah își cere scuze pentru includerea lui Clay, deoarece nu a făcut-o sinucidere ca restul. Recunoaște că Clay a fost cea mai frumoasă persoană pe care a cunoscut-o vreodată și că dorește ca ei să fi avut mai mult timp să se cunoască. Clay, în timp ce la o petrecere, în legătură cu Hannah și mai târziu a făcut cu ea. Hannah, după ce îi amintea lui Justin în timp ce-l sărute pe Clay, împreună cu toți ceilalți oameni pe care îi sărutase în trecut, îl întreba pe Clay să părăsească încăperea. Argila face, și apoi plânge. În timp ce ascultă casetele, Clay se plimbă în jurul orașului și vizitează diferitele locuri menționate de Hannah.
Cel de-al zecelea destinatar este Justin (din nou). După plecarea lui Clay, Hanna se ascunde în dulap și îi mărturisește pe Jessica fiind violată de Bryce. Justin știa despre viol și permite să se întâmple. Cea de-a unsprezecea persoană de pe listă este Jenny, o majoretă care ia oferit Hannah o călătorie acasă de la petrecerea de la casă. Ea a lovit un semn de oprire în timp ce conducea și nu a spus poliției, ducând la un accident de mașină care a ucis unul dintre colegii lor de clasă. A douăsprezecea persoană era Bryce, care la violat pe Jessica și pe Hannah. Al treisprezecelea a fost domnul Porter, consilierul școlii. Hannah a înregistrat secret o conversație pe care au avut-o, în care și-a exprimat dorința de a se sinucide. Copleșit, domnul Porter ia spus pur și simplu Hannei că, dacă nu dorește să facă acuzații împotriva nimănui, ar trebui doar să încerce să meargă mai departe.13 Reasons Why
Argila îi intră pe colegul său de clasă Skye, pe care a suspectat-o ​​că este suicidar. Pe măsură ce romanul se termină, Clay ajunge la Skye.
13 Reasons Why

.
Original title 13 Reasons Why
Firt air date Mar. 31, 2017
Last air date Mar. 31, 2017
Seasons 1
Episodes 13
Status Returning Series

Troll-Movie.com este un site care doar indexeaza continutul altor site-uri (videomega.tv, openload.co, netu.tv, youtube.com si altele…). Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.Troll Movie este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt ceva ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi nu avem nici o putere asupra lor.

 

Disclaimer: Troll-Movie is absolutly legal and contain only links to other sites such as (Putlocker, sockshare, allmyvideos, filenuke, vidxden, novamov, nowvideo, Megavideo, gorillavid, MovShare, Muchshare, Vidbux, Vidbull, vidto, Nosvideo, Movreel, Videozed and many others...), We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so "troll-movie.com" is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.