American Gods || Serial Online Subtitrat In Romana || Toate Episoadele

American Gods || Serial Online Subtitrat In Romana || Toate Episoadele

Apr. 30, 2017
Your rating: 0
8.5 4 votes

Creator

Cast

Ricky Whittle isShadow Moon
Shadow Moon
Ian McShane isMr. Wednesday
Mr. Wednesday
Emily Browning isLaura Moon
Laura Moon
Pablo Schreiber isMad Sweeney
Mad Sweeney
Bruce Langley isTechnical Boy
Technical Boy

Video trailer

Images

Synopsis

American Gods

Teoria pe care se bazează cartea este aceea că zeii și ființele mitologice există pentru că oamenii cred în ele. Imigranții americani au adus cu ei pitici, elfi, spiriduși și alte spirite și zei. Dar puterea acestor ființe mitologice s-a diminuat, odată cu reducerea credinței oamenilor. Au apărut noi zei, reflectând obsesia Americii pentru media, celebritate, tehnologie și droguri ilegale, printre altele.
Cartea urmărește aventurile fostului condamnat Shadow, eliberat din închisoare cu câteva zile înaintea termenului din cauza morții soției sale, Laura, într-un accident de mașină. La înmormântare, el află că accidentul avusese loc deoarece soția lui îi făcea sex oral prietenului lui, Robbie, care conducea mașina. Încă dinainte de a afla de moartea lui Robbie, lui Shadow i se oferise în mod repetat postul de bodyguard de către un anume domn Wednesday. Shadow acceptă oferta, ajungând să călătorească prin America pentru a întâlni colegii și cunoștințele dl-ui Wednesday. Treptat se revelează faptul că Wednesday este incarnarea lui Odin (numele Wednesday derivă din “Odin’s (Woden’s) day” – ziua lui Odin), care recrutează manifestări americane ale vechilor zei din mitologia antică ale căror puteri au intrat în declin odată cu scăderea numărului credincioșilor lor, pentru a participa la o bătlie epică împortiva noilor zei americani, manifestări ale vieții și tehnologiilor moderne (cum ar fi Internetul, mass media și noile mijloace de transport, zei noi care există deoarece “toți știu că ei trebuie să existe”, cum explică zeița Eostre). Soția lui Shadow, Laura, revine sub forma unui cadavru animat, din cauza unei monede speciale dobândite de Shadow, pe care a pus-o pe sicriul ei la înmormântare, fără a-i cunoaște efectul. În afara numeroaselor ființe mitologice, cartea mai cuprinde și personaje din The Sandman și eroi populari legendari.
Povestea cuprinde numeroase scene de sexualitate. O re-inventare asemănătoare unui succubus a Reginei din Saba înghite un om prin intermediul organelor sexuale, dl. Wednesday își folosește puterile magice pentru a-și aduce în pat câteva tinere virgine pe parcursul călătoriei prin America, iar Shadow este sedus în vis de o versiune umanoidă a zeiței egiptene a fertilității, Bastet.
Când noii zei îl ucid pe Wednesday, Shadow se supune ordinului acestuia de a sta de veghe spânzurat de “Arborele Înțelepciunii” și împungându-se cu o lance. Shadow moare și vizitează lumea morților, unde este călăuzit de Thot și judecat de Anubis. Eostre îl readuce ulterior la viață, supunându-se unor ordine pe care nu le înțelege în totalitate. În timpul perioadei petrecute între viață și moarte, Shadow află că este fiul lui Wednesday, conceput ca parte a unui plan divin și află că nașterea lui, întâlnirea cu Loki în celula închisorii și moartea Laurei sunt parte a acestui plan. Loki, conducătorul noilor zei, orchestrează moartea lui Odin pentru ca veghea lui Shadow să devină un sacrifiu pentru Odin, ajutându-l să-și refacă puterile. Cei doi pun la cale marea bătălie dintre zeii vechi și noi, Odin hrănindu-se din moartea zeilor, iar Loki din haosul luptei.
Shadow sosește la timp pentru a opri bătălia, explicând celor două tabere că nu au nimic de câștigat și totul de pierdut, Odin și Loki fiind singurii câștigători. America este un “loc rău pentru zei”, spune Shadow, recomandându-le să meargă acasă și să facă tot ce se pricep. Zeii pleacă, fantoma lui Odin pălește, iar Loki este tras în țeapă pe o creangă a Arborelui Înțelepciunii de Laura, care moare cu adevărat după ce Shadow ia moneda magică de pe ea.
După confruntarea finală dintre zei, Shadow vizitează Islanda pentru a întâlni o altă incarnare a lui Odin, creată de credința primilor sosiți pe acest teritoriu și care, de aceea, este mult mai apropiată de mitologicul Odin decât Wednesday. Shadow îl acuză pe Odin de faptele lui Wednesday, dar acesta replică “Da, el era eu. Dar eu nu sunt el.” După o discuție scurtă, Shadow îi dă ochiul de sticlă al lui Wednesday.
American Gods

Cu foarte puțin înainte de a fi eliberat din închisoare Shadow află că mult-iubita sa soție a murit într-un accident de mașină. Este doar prima dintr-o serie de lovituri pe are le primește de la soartă taciturnul, dar puternicul bărbat. Se trezește în curând angajatul unui vânzător ambulant carismatic, Dl. Wednesday, și este atras într-un conflict între vechii și noii zei ai Americii.

American Gods.

American Gods.

.
Original title American Gods
Firt air date Apr. 30, 2017
Last air date May. 21, 2017
Seasons 1
Episodes 4
Status In Production

Troll-Movie.com este un site care doar indexeaza continutul altor site-uri (videomega.tv, openload.co, netu.tv, youtube.com si altele…). Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.Troll Movie este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt ceva ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi nu avem nici o putere asupra lor.

 

Disclaimer: Troll-Movie is absolutly legal and contain only links to other sites such as (Putlocker, sockshare, allmyvideos, filenuke, vidxden, novamov, nowvideo, Megavideo, gorillavid, MovShare, Muchshare, Vidbux, Vidbull, vidto, Nosvideo, Movreel, Videozed and many others...), We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so "troll-movie.com" is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.