Fargo Serial Online Subtitrat In Romana || Toate Episoadele

Fargo Serial Online Subtitrat In Romana || Toate Episoadele

Apr. 15, 2014
Your rating: 0
0 0 votes

Creator

Cast

Ewan McGregor isEmmit Stussy / Ray Stussy
Emmit Stussy / Ray Stussy
Scoot McNairy isMaurice LeFay
Maurice LeFay
Carrie Coon isGloria Burgle
Gloria Burgle
Shea Whigham isMoe Dammick
Moe Dammick
Thomas Mann isThaddeus Mobley
Thaddeus Mobley
Karan Soni isDr. Homer Gilruth
Dr. Homer Gilruth
Fred Melamed isHoward Zimmerman
Howard Zimmerman
David Thewlis isV.M. Vargas
V.M. Vargas

Video trailer

Images

Synopsis

Fargo
În centrul atenției este agentul de asigurări Lester Nygaard (Martin Freeman) a cărui viață în orășelul Bemidji ar putea fi mult îmbunătățită. O slujbă plictisitoare la care nu e prea bun, o soție cicălitoare, un frate mai mic care de-abia așteaptă să se laude cu noua sa promovare și o întâlnire cu Sam Hess, cel care îl chinuia în liceu, fac ca Lester să aibă o zi înfiorător de proastă. Lucrurile nu se îmbunătățesc nici când după întâlnirea cu Hess trebuie să meargă la spital, unde îl întâlnește pe misteriosul Lorne Malvo (Billy Bob Thornton), un asasin plătit ajuns în micul Bemidji în urma unei misiuni sfârșite prost. Efectele unei conversații cu Malvo se vor dovedi cu bătaie lungă pentru sărmanul Lester, care își va vedea viața complet dată peste cap.

Fargo este o serie americană de comedie neagră a comediei de crimă, creată și în primul rând scrisă de Noah Hawley. Spectacolul este inspirat de filmul cu același nume scris și regizat în 1996 de frații Coen, care au rolul de producători executivi ai seriei alături de Hawley. A avut premiera pe 15 aprilie 2014, pe FX. [1] Seria urmărește un format antologic, cu fiecare anotimp stabilit într-o epocă diferită, cu o poveste diferită, distribuție și set de personaje; Totuși, fiecare sezon are o cronologie comună cu filmul original.
Primul sezon, stabilit în 2006 și cu Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Colin Hanks și Martin Freeman, a fost întâmpinat cu o apreciere critică. A câștigat Premiile Primetime Emmy pentru miniseriile extraordinare, direcția remarcabilă și casting-ul extraordinar și a primit cincisprezece nominalizări suplimentare, printre care nominalizări excepționale, o nominalizare excelentă, precum și nominalizări pentru cele patru runde. De asemenea, a câștigat Premiile Globul de Aur pentru cele mai bune miniserie sau filme de televiziune și cel mai bun actor – miniserie sau film de televiziune pentru Thornton.
Cel de-al doilea sezon, în 1979, cu Kirsten Dunst, Patrick Wilson, Jesse Plemons, Jean Smart și Ted Danson, a fost întâlnit cu o mai mare recunoaștere. A primit trei nominalizări la Globul de Aur, împreună cu numeroase nominalizări la premiile Emmy, printre care miniseria minunată și nominalizări pentru Dunst, Plemons, Smart și Bokeem Woodbine.
Cel de-al treilea sezon, stabilit în 2010, cu Ewan McGregor, Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead și David Thewlis, a avut premiera la 19 aprilie 2017.

.
Original title Fargo
Firt air date Apr. 15, 2014
Last air date Jun. 14, 2017
Seasons 3
Episodes 29
Status Returning Series

Troll-Movie.com este un site care doar indexeaza continutul altor site-uri (videomega.tv, openload.co, netu.tv, youtube.com si altele…). Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.Troll Movie este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt ceva ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi nu avem nici o putere asupra lor.

 

Disclaimer: Troll-Movie is absolutly legal and contain only links to other sites such as (Putlocker, sockshare, allmyvideos, filenuke, vidxden, novamov, nowvideo, Megavideo, gorillavid, MovShare, Muchshare, Vidbux, Vidbull, vidto, Nosvideo, Movreel, Videozed and many others...), We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so "troll-movie.com" is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.