Prison Break – Evadarea din pușcărie Serial Online Subtitrat In Romana || Toate Episoadele

Prison Break – Evadarea din pușcărie Serial Online Subtitrat In Romana || Toate Episoadele

Aug. 29, 2005
Your rating: 0
0 0 votes

Creator

Cast

Wentworth Miller isMichael Scofield
Michael Scofield
Dominic Purcell isLincoln Burrows
Lincoln Burrows
Sarah Wayne Callies isDr. Sara Tancredi
Dr. Sara Tancredi
Paul Adelstein isPaul Kellerman
Paul Kellerman
Rockmond Dunbar isBenjamin Miles "
Benjamin Miles "
Robert Knepper isTheodore "
Theodore "
Amaury Nolasco isFernando Sucre
Fernando Sucre
Mark Feuerstein isJacob Ness
Jacob Ness

Video trailer

Images

Synopsis

Prison Break

Serialul prezintă povestea intrigantă a lui Michael Scofield, interpretat de seducătorul Wentworth Miller, care înscenează jaful unei bănci pentru a ajunge în aceeași închisoare în care se află fratele său mai mare, Lincoln Burrows (Dominic Purcell). Așteptându-și rândul pentru scaunul electric după condamnarea în cazul unei crime pe care nu a comis-o, Lincoln se trezește coleg de închisoare cu fratele lui, în penitenciarul Fox River. Michael pune în aplicare, pas cu pas, un plan elaborat de evadare pentru el și fratele sau. Povestea se complică atunci când la mijloc intervin interese financiare și politice, dar și conspirații guvernamentale.
prison,break,evadarea,puscarie,serial,toate,episoadele,vezi,online,subtitrat,romana,rosub,tradus

Prison Break este o dramă de televiziune americană creată de Paul Scheuring, difuzată pe Fox pentru patru anotimpuri din 2005 până în 2009 și pe un al cincilea sezon în 2017. Seria se învârte în jurul a doi frați, dintre care unul a fost condamnat la moarte pentru Crima pe care nu a comis-o, iar celălalt care elaborează un plan elaborat pentru a ajuta fratele său să scape de închisoare și să-i șterge numele. Seria a fost produsă de Adelstein-Parouse Productions, în asociere cu Televiziunea Originală și Televiziunea 20th Century Fox. Împreună cu creatorul Paul Scheuring, seria este executivă produsă de Matt Olmstead, Kevin Hooks, Marty Adelstein, Dawn Parouse, Neal H. Moritz și Brett Ratner care au regizat episodul pilot. Seria de muzică tematică, compusă de Ramin Djawadi, a fost nominalizată pentru premiul Emmy Primetime în 2006. [1]
Seria a fost inițial refuzată de Fox în 2003, care era preocupată de perspectivele pe termen lung ale unei astfel de serii. Ca urmare a popularității serialelor de televiziune serializate Lost și 24, Fox a decis să renunțe la producție în 2004. Primul sezon a primit în general recenzii pozitive [2] și a avut rezultate bune în rating. Primul sezon a fost planificat inițial pentru un episod cu 13 episoade, dar a fost extins pentru a include încă nouă episoade datorită popularității sale. Prison Break a fost nominalizat pentru mai multe premii din industrie, inclusiv premiul Globul de Aur pentru 2005 pentru cea mai bună serie de teatru de televiziune și premiul People’s Choice 2006 pentru New Favorite Drama TV, pe care la câștigat. În Statele Unite, toate cele patru sezoane au fost lansate pe DVD și lansate pe Blu-ray pe plan internațional.
Succesul seriei a inspirat videoclipuri scurte pentru telefoane mobile, mai multe legături oficiale în format tipărit și pe Internet, precum și un joc video. O serie de spin-off, Prison Break: Dovada inocenței, a fost produs exclusiv pentru telefoane mobile. Seria a dat naștere unei reviste oficiale și a unui roman de cravată. Cel de-al patrulea sezon al Prison Break a revenit din pauza de mijloc a sezonului într-un nou interval de timp pe 17 aprilie 2009, pentru seriile “ultimele șase episoade”. [3] Două episoade suplimentare, intitulate “Vechea minge și lanț” și “Liber”, au fost produse și ulterior au fost transformate într-o caracteristică autonomă, intitulată “Final Break”. Evenimentele acestei trăsături au loc înainte de ultima scenă a finalei seriei și sunt destinate să încheie curbele neterminate. Caracteristica a fost lansată pe DVD și Blu-ray 21 iulie 2009. [4] Un sezon al nouălea episod a fost anunțat de Fox în ianuarie 2016 și a debutat pe 4 aprilie 2017 și a fost difuzat marți la ora 21:00.

.
Original title Prison Break
Firt air date Aug. 29, 2005
Last air date May. 30, 2017
Seasons 5
Episodes 90
Status Returning Series

Similar titles

Troll-Movie.com este un site care doar indexeaza continutul altor site-uri (videomega.tv, openload.co, netu.tv, youtube.com si altele…). Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.Troll Movie este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt ceva ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi nu avem nici o putere asupra lor.

 

Disclaimer: Troll-Movie is absolutly legal and contain only links to other sites such as (Putlocker, sockshare, allmyvideos, filenuke, vidxden, novamov, nowvideo, Megavideo, gorillavid, MovShare, Muchshare, Vidbux, Vidbull, vidto, Nosvideo, Movreel, Videozed and many others...), We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so "troll-movie.com" is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.