Supernatural: Aventuri în lumea întunericului || Serial Online Subtitrat In Romana

Supernatural: Aventuri în lumea întunericului || Serial Online Subtitrat In Romana

Your rating: 0
10 2 votes

Creator

Cast

Jensen Ackles isDean Winchester
Dean Winchester
Jared Padalecki isSam Winchester
Sam Winchester
Samantha Smith isMary Winchester
Mary Winchester

Video trailer

Images

Synopsis

Supernatural este povestea lui Sam și a lui Dean, doi frați uniți de același destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi și a ucide cele mai înfricoșătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende și superstiții. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilități paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar și apropierea pericolelor.Încurajați de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulți ani în urmă, cei doi frați declanșează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci și fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam și Dean se confruntă.

 

Supernatural: Aventuri în Lumea Întunericului este un serial de televiziune american în genurile fantastic, thriller, de acțiune, de groază. Serialul a fost creat de Eric Kripke și îi are ca protagoniști pe Jared Padalecki în rolul lui Sam Winchester și pe Jensen Ackles în rolul lui Dean Winchester, doi frați care vânează demoni, fantome, monștri și alte personaje paranormale. Serialul este produs de Warner Bros. Television în asociație cu Wonderland Sound and Vision.
Serialul este filmat în principal în Vancouver, Columbia Britanică și în zonele înconjurătoare. A fost în dezvoltare timp de aproape zece ani, deoarece creatorul Kripke a petrecut mai mulți ani fără succes în încercările sale de a-și materializa proiectul.
Până în prezent au fost realizate 11 sezoane.

Episodul pilot a fost difuzat pe 13 septembrie 2005 de The WB și a avut o audiență de cca. 5,69 milioane telespectatori, iar rating-urile ridicate ale primelor patru episoade au determinat rețeaua CW să realizeze un întreg prim sezon. Al doilea sezon a avut premiera pe 28 septembrie 2006, iar cel de-al treilea sezon pe 4 octombrie 2007, deși difuzarea sa a fost întreruptă de greva scenariștilor.

Al patrulea sezon al serialului Supernatural a apărut la 18 septembrie 2008. Inițial, Kripke a planificat ca acest serial să aibă doar trei sezoane, dar mai târziu l-a extins la cinci. Producători executivi sunt McG, Robert Singer, Jeremy Carver, Phil Sgriccia și Adam Glass. Fostul producător executiv Kim Manners a murit de cancer în timpul producției celui de-al patrulea sezon.
Al cincilea sezon a început să fie difuzat la 10 septembrie 2009 și s-a terminat cu o concluzie finală a poveștii principale; cu toate acestea oficialii CW au reînnoit serialul cu un nou sezon la 16 februarie 2010. La 26 aprilie 2011, serialul a fost reînnoit cu al șaptelea sezon pentru perioada 2011–2012, având premiera la 23 septembrie 2011.

La 3 mai 2012, Supernatural a fost reînnoit cu sezonul 8 de către The CW, iar Jeremy Carver a înlocuit-o pe Sera Gamble ca co-showrunner alături de Robert Singer. La 11 februarie 2013, The CW a reînnoit serialul cu sezonul 9. A avut premiera la 8 octombrie 2013.

La 22 iulie 2013, The CW a anunțat că un serial spin-off al Supernatural este în lucru, al 20-lea episod al sezonului 9 servindu-i ca eisod-pilot de fundal. La 29 ianuarie 2014, a fost anunțat că numele noului serial va fi Supernatural: Bloodlines, dar rețeaua nu a ales să-l transforme într-un serial complet.
La 13 februarie 2014, The CW a reînnoit serialul cu sezonul zece. Mark Sheppard va avea un rol principal în sezonul al zecelea.

.
Original title Supernatural
Firt air date Sep. 13, 2005
Last air date May. 18, 2017
Seasons 12
Episodes 264
Status Returning Series

Troll-Movie.com este un site care doar indexeaza continutul altor site-uri (videomega.tv, openload.co, netu.tv, youtube.com si altele…). Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.Troll Movie este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt ceva ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi nu avem nici o putere asupra lor.

 

Disclaimer: Troll-Movie is absolutly legal and contain only links to other sites such as (Putlocker, sockshare, allmyvideos, filenuke, vidxden, novamov, nowvideo, Megavideo, gorillavid, MovShare, Muchshare, Vidbux, Vidbull, vidto, Nosvideo, Movreel, Videozed and many others...), We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so "troll-movie.com" is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.